Jag följer varje steg du tar, om du bara ler.

Just nu känns allt väldigt lätt! Sängen var så svår att lämna imorse, sen kom jag till förskolan och dagen kom i rullning och jag åker därifrån med ett leende. När jag kommer in och har läst lite böcker så kommer det en liten tjej framspringandes tittande på mig, och med orden 'jag tycker om dig'. Att jag sista halvtimmen har suttit och tröstat ett gråtande barn är inget som försämmrar mitt humör, tvärtom. Jag känner mer och mer hur mycket jag tycker om tanken på att tillbringa mitt framtida yrkesliv bland dessa små människor med så mycket funderingar och tankar. Från att inte ens egentligen ha tyckt om barn, till att aldrig varit i en förskola så känns detta så stort. 

Poppar musik ur högtalarna och kommer hem och börjar städa, samt laga mat. Istället för att dimpa ned i soffan, som nästan alla andra dagar. Imorgon ska jag dessutom på möte på högskolan för att prata lite om mina studier och hur jag kan göra bättre ifrån mig. Ett möte jag har bokat på eget bevåg. 

Just nu, i denna stund, känns livet riktigt bra! Det enda som ogillas är att badhuset stänger för säsongen på fredag, så typiskt att jag ska börja få motivation för något som precis stänger ned. Nya tag på den fronten i höst, och tills dess får jag svettas bort lite kilon i solen istället!  

Livet kom emellan
Ibland kommer livet och stressen emellan, och tiden för bloggandet finns helt enkelt inte, och inte heller motivationen. 
Jag är en person som lever väldigt ifrån dag till dag, och vad jag känner för just den dagen. 

Vad har hänt sedan sist då? 
Jag har börjat min VFU (=verksamhetsförlagd utbildning), och det känns toppen! I början var jag lite skeptisk, och det kändes inte riktigt som min grej, men nu, 1½ vecka in i det känns det verkligen jättekul! Svårt, speciellt med de uppgifter vi har som ska göras under tiden, men kul. Jag har en del jag behöver jobba på, men jag trivs och barnen är helt underbara! Att få en ritad teckning, eller bli hållen i handen när man kommer in och sätter sig i samlingen, att få höra alla tankar och idéer som flödar i deras huvuden, att få hjälpa till med skorna och allt annat. Just dessa små vardagsbestyr, de små sakerna, är det som driver mig, för dem är så himla härliga. 

Vi har varit i Stockholm och firat Simons pappa som fyllde år, blev bjudna på min livs första 'Running sushi-buffé', vi har varit på Björnön och grillat och hundarna har badat, jag har varit ute och ridit med bästaste vännen och det har hittats på en hel del kul. 
Jag visar lite ögonblick ifrån Instagram för att sammanfatta allting.