Julafton.
Julafton spenderades i Kolbäck hos Simons bror och hans familj. Det var julklappar och mat så det nästan rann oss ur öronen, men även mys och familjeärt trevligt. 
 
Jag och Simon på julafton när vi gick ut och rastade hundarna en sväng. 
 
Jag kände mig sjukt uppiffad, med lösögonfransar och massa smink. Samt en röd (RÖD) klänning, inte svart. 
 
Två tejer som väntar in paket. 
 
Julbordet kan man lugnt säga bjöd på något för alla smaker. På bilden har 9 personer redan tagit mat varsin omgång. Vilket inte ens syns. Utsökt mat! 
 
På julaftonsnatten åkte Simons bror med fru iväg på en utlandssemester för att fira sin 10åriga bröllopsdag. Vi fick ta över hus och barn i 14 dagar. 
Misslyckat pluggande.
 
Vi spenderade helgen i Vingåker där Simon hjälpte sin far att fixa ihop stommarna till deras nya kök, jag passade på att ta igen förlorad pluggtid. Utsikten var dock något distraherande, de bor så otroligt fint vid vattnet!


När jag insåg att utsikten tog för mycket av mitt intresse, så förflyttade jag mig till sängen för att läsa lite. Det gick sisådär och slutade med en tupplur. Det blev inte4 så mycket pluggande i helgen som jag hade behövt, ligger lite efter men det får vara så. Jag tänker inte stressa upp mig över det nu under julhelgen, det blir nästa års problem. Det enda som får mitt fokus gällande skolan nu är grupparbetet som ska redovisas 28 december. 

 
På kvällen bjöds vi på mat som lagades vid en raclette-grill, riktigt gott! Dessutom dubbelt upp då man inte kunde äta så snabbt, och det gjorde de lättare att känna när mättnaden kom. 
 
 
A spell of power..
I oktober åkte jag och min syster ut i skogen med lite rökpatroner. Resultatet blev över förväntan, även om vi hade två glada hundar som sprang runt, samt en blixt som 'brann' under allting. 
 
 
Jag är väldigt nöjd med bilder, och dem fick lite av den mystiska sagolika känslan jag älskar i bilder. 
 
 
Det var även spännande att få prova på rökpatroner, första gången för mig. Foto'luckan' var inte stor, och det gällde att vara snabb, röken åkte gärna lite dit den själv ville också.