I am an animal.
 
 

Helgen har varit mysig. I lördags åkte jag och Simon hem till Granhammar, vi fotade och filmade Connie, som är till salu. Annonsen kan ni se här. Vill ni köpa ett underbart fint fuxsto med stor potential, så titta in på annonsen!

Efter filmning och annonsföreberedelser så tog vi en tur med häst och vagn, så fick fina Flippa springa av sig lite. 

När det var klart kom Jessica över, och vi stå lite modell. Både med och utan vårat nordissto Troja. 
Helt underbart att fotografera med Jessica, så otroligt fotogenisk och hon är verkligen en naturbegåvning!
Man kan heller aldrig tro att hon är 16! 

Söndagen åkte jag och Simon in till Erikslund och utökade våra garderober lite. Jag fick mig lite nytt smink, jeans, två 'ha på sig över andra tröjor'-tröjor. Med andra ord öppna tröjor man kan ha över linnen och liknande. En riktigt mysig stickad, grå med glitter i.Blev väldigt kär i den, även om jag var tveksam först. Jag menar, glitter och jag? Njae, ingen välsedd kombination. Men fick jag den vara över axlarna så var det kört. 

Idag har jag börjat dagen med ett gympass, en dusch samt ringt HP. MIn dator gick sönder i laddningen och laddar numera inte. De ska ta in datorn och jag får förhoppningsvis hem den till ungefär den 11 oktober igen. Redan varit utan den i 1½ vecka och får slåss med Simon om hans dator. Redigera på den här gamla burken är inte kul! Förstår inte hur jag stod ut förut med all vänte-tid. 

Nightwish, then and now.
Jag har varit ett riktigt Nightwish-fan. Ett tag var det det enda som spelades i högtalarna hemma och kan nog helt rligt säga att två av mina förhållanden har startat/kommit igång tack vare Nightwish. 
 
Så självklart har jag en del att säga när det kommer till sångerskor i bandet. Tarja var och är en fantastiskt sångare. Det kan till och med jag som tondöv skriva under. 
Anette är även hon en fantastisk sångerska, men i mina ögon är hon inte 'Nightwish'-material. 
Hon förde aldrig riktigt Nightwish känslan vidare. Låtarna är bra, riktigt bra, men dem känns inte Nightwish. 
Hon kunde helt enkelt inte mäta sig med Tarja. 
 
Kollade precis igenom lite videor ifrån deras spelning i Bueno Aires, där Floor Jansen gästsjöng. Och, JA! Hon har Nightwish, hon 'pulling it of!'. Hon kan ta de där djupa opera tonerna, hon kan föra känslan vidare. 
Blev dock lite halvbesviken när jag kom in på hemsidan och såg att hon inte officiellt är en medlem i bandet. Personligen hoppas jag hon blir det, då hon kändes 'Nightwish'. Hon var inte en kopia av Tarja, för det skulle helt ärligt inte heller kännas rätt. Hon gjorde sin egen grej, men kunde ändå prestera i Nightwish äldre låtar. 
 
Jag såg både Tarja och Anette live, och man kan inte jämföra de två konserterna. För det var två olika framträdanden av två olika band. Nu kanske Nightwish kan komma igång igen om de får med sig en sångerska som Floor. 
No offence till Anette, underbar sångerska, men hennes plats var aldrig i Nightwish. 
 
Här har ni Nightwish offentliga YouTube kanal, där det finns framföranden av dem alla . http://www.youtube.com/user/Nightwishofficial?feature=watch
Bloglovin.