DM i skogskörning

Nu är jag hemkommen ifrån Kungsör och har gått igenom alla bilder, och är rätt så nöjd med dagens skörd! Det var ett väldigt rått väder, och efter ett tag satt kylan in i märgen. Nu ska jag kanske inte påstå att jag alltid är bäst klädd för väder, speciellt inte idag. Tycker dock det blir så otympligt när jag fotar med mycket kläder, så fryser hellre lite då.

Kylan gjorde dock att jag inte stannade hela dagen, och då även missat prisutdelning m.m, men det får vara så.

Fler bilder ifrån dagen finns att se i mitt album på Facebook.

Idag far jag mot...

Bild ifrån hingstvisning på Grevagården, 2013.

Idag åker jag mot Kungsör och mitt föräldrahem, där det idag hålls i Distriktsmästerskap i Skogskörning med häst. Kameran är med, och jag hoppas på många fina bilder! Vädret tycks vara på rätt sida också, med lite solstrålar som tittar ned.

Spontanitet börjar bli en vana
 
Igår, efter en halv dags tentaplugg, så snabbade jag och syrran ihop vårt pick och pack, och åkte ut till Björnön. Fort fick det gå, för det var bara 1-2 timmar kvar tills solen försvann, men ut kom vi.
Tack vare två frigolitskivor och en reflexskärm lyckades vi få ett helt okej ljus, med de förhållanden vi hade. Ett bra exempel på att det inte alltid behöver vara dyrt eller avancerat för ett bra resultat!
 

Såhär såg det ut när jag tog bilderna längst upp i inlägget. Frigolitskivorna var helt klart värda sin vikt i guld, nu är de ju väldigt lätta, något som ökade deras värde. Otroligt lätta att placera där man vill ha dem, och går att luta mot nästan ett grässtrå. Reflexskärmen med sin runda form har en tendens att vilja rulla iväg.

Denna fotografering födde dock nya idéer och kan ses som en testrunda. Vi har location (helt underbar med Sleepy-Hollow känsla), kläderna, håret och sminket, sen ska till lite andra saker bara för att bli helt perfekt.
Idén till hela den här session föddes ut detta blogginlägg, som jag ramlade över. Bilden i mitten, med gammelrosa klänning och den kalla skogen fick det att klia i fingrarna på oss, och det här blev vårt resultat.