Min lilla loppa <3
 
Jag måste passa på att berömma min lilla loppa. Vi har undvikti att ta med henne på marknader, då i trott att hon kommer bli för stressad, men när Arboga kom och vi kände att vi inte ville lämna henne hos någon annan i fem dagar. Inte för att vi inte litar på våra hundvaktare, men mest för att det kändes som en lång tid att låta någon ha en extra hund hemma, så vi beslöt att prova och ta med henne. Hon har ju varit med på några marknader för ett gäng år sedan och det har ju gått bra. 
 
Och vilken toppenhund hon är! Absolut att hon kan ge en hjärnblödning ibland, men under dem fem dagarna kunde hon inte ha varit bättre. Hon låg och sov, eller låg och tittade på barnen som leker och var det för varmt så kröp in i vårt (nya) tält. 
 
 
En bild på nya tältet tycker jag paltsar sig också. Köpt och gjort av Wolf och passar oss perfekt. Vi får plats att sova där inne alla tre och på dagarna får vi soltak (inte just på bilden dock..) och Flippa kan gå ut och in ut det som hon vill.
 
 
Måste även visa upp vad min underbara karl köpte till mig under marknaden. Arwen's Evenstar. Suktat efter ett sådant bra länge och nu var det dags. Nu ska jag bara fylla på med lite Harry Potter smycken, Sagan om ringen ringar (Aragons, Galadriel's osv), halsbandet ifrån Vampire Diaries osv. 
Jasmin del III
 
Jag är så nöjd med dessa bilder! Kunde inte ha blivit mer perfekt. Jag och Jasmin tog oss ut och fångade solens sista strålar. Blev så otroligt mycket bra bilder att jag valde att dela up det i flera inlägg (Del I och Del II). 
Panik!
 
Ser ni monstret?! Det som döljer sig där uppe i taket. På jobbet har vi spindlar som kan jämföras med Shelob ifrån Sagan om Ringen eller Aragog ifrån Harry Potter. Minst! 
Jag med min otroligt panikskräck satt i två dagar och sneglade bakom axeln för att hålla koll så den inte smög sig närmare. Till slut lyckades jag få en våra tekniker att komma in och ta bort den. Nej, nu tycker jag mitt jobb byter lokaler... Inte för den platsbrist vi råder av utan för att dessa monster trivs väldigt bra där vi är nu.