Sortering.
 
Sitter och sorterar i mina bilder. Alla bilder jag har som jag är extra nöjd med ligger i ett album, det till höger. (fler än de som syns kan jag säga). Samt att jag har gått igenom alla originalfiler, och plockat ut dem som vid tillfället inte var något, men som nu kändes som om de kan ha en chans, de ska sedan få gå igenom photoshop, för helt enkelt en andra chans. 
 
Hitiills har jag gått igenom nästan hela 2013 och 2014. Har lite mer bilder på hårddisken som ska få en genomgång också.. Så kommer att ha och göra ett tag framöver!
Dag ett.


En dag utan socker, i största möjliga mån. Drack en smoothie på bär och mjölk till frukost runt nio, sedan två ägg vid elva, två ägg vid två, mat på potatis/morötter/kål/ägg/brunsås och fläskfilé till middag vid 16.30 och sedan en knäckemacka med smör och gurka på vid 19.00.
Kan hända att det blir ett äpple när jag kommer hem, sitter på bussen nu.

Har även gått en del, började dagen med en promenad på 40 min, sedan skjuts till stationen och fylla på busskort, dusch och åka till jobbet. Går ju även från station till jobbet och sedan tillbaka, vilket sammanlagt kanske är 2.5 km. Idag känner jag att jag inte kunde gjort dagen så mycket bättre än den blev.Can you feel it come undone?
Fotograf är Sören.F.
 
Idag är tanken att socker ska börja slussas bort. Jag har legat lite på latsidan, och sagt flera gånger att jag ska komma igång, men det har aldrig riktigt blivit så. Nu måste det dock hända något. 
Så, socker i form av läsk, snacks, skräp och annat skit försvinner och frukt, bär, nötter m.m sätts in. 
Ska även försöka få in lite mer matnyttiga tider och regelbunden ätning, istället för som nu. När jag orkar, och känner för det. Poängen är 1 timme efter att jag vaknat, och sedan försöka hålla runt 3-4 timmar mellan varje gång jag äter. Så klart mellanmål och små portioner.