Den finaste utsikten
 
För några dagar sedan var jag & Joss ut till mamma och tog en tur med min finaste. Eros framför vagnen och Flippa & Hailey lyckligt springandes bredvid. 
 
Det är mer eller mindre kaosartat innan och när man åker iväg, men med en så underbar häst som Eros är det ingen fara. Min bror och hans son var dessutom över, och när vi spände för så stod dem och slipade på en bil 5-10 meter bort, och när vi kom tillbaka och spände ifrån så stod dem och tvättade en bil, på samma ställe. Eros brydde sig inte ens, och inte heller om dem två mer eller mindre galna överlyckliga schäfrarna. 
Mixade kulturer
 
Simon fick en Buddha av sin mamma i en tidig födelsedagspresent (han fyller på söndag), och den fick flytta in bland mina lyktor och våra vikinga-drak-båtar vi fick av hans pappa. 
Alla tre är lite mixade kulturer, men tycker ändå det passar fint ihop. 
 
På frysen står även två bilder av mig och Simon, samt en på Flippa. Framför dem står asken våra original-förlovningsringar låg i. Vart dem nu befinner sig är en annan historia.. 
På väggen hänger min bild på Jasmin (Simons yngre syster) och en av Kolmårdens tigrar. 
Chick-flick..
Jag är en riktig sucker för 'chick-flick'-serier. För stunden är det tre stycken som ligger i toppen. 
Fastnar väldigt lätt, och 'lär känna' karaktärerna. När jag väl upptäcker en serie så sitter jag fast tills det inte finns mer att se, sen börjar jag om på nästa. Nackdelen med detta är att jag lätt tappat orken när nästa avsnitt kommer ut på den 'gamla' serien. 
Sen ser jag inte bara denna typ, väntar med spänning på oktober och Walking dead! Även suttit fast i GoT-träsket, men det krävs en del energi att orka se den serien, att komma ihåg allt och det är tunga avsnitt. Så tappat lite av den med, men ska se ifatt så fort jag känner för det. 
 
Pretty Little Liars
Handlar om Aria, Emily, Hanna & Spencer som lever kvar efter att deras vän Alison hittats död. Dem försöker ta reda på mördaren, samtidigt som dem själva försöker överleva. Mördaren är nämligen fullt medvetna om dem, spelar på deras känslor och liv på en rad olika vis. Är inne på säsong tre och senast igårkväll låg jag och halvt skrek 'Nej! Nej! Nej! Inte han! Jag blir så arg!!' i sovrummet. 
 
Lost Girl. 
En serie jag tappade efter att en av huvudkaraktärerna 'försvann'. Nu vet jag att hon kommit tillbaka, och även sista avsnittet har släppts på serien då skådespelaren för Bo (huvudpersonen) hoppade av. 
Bo är en succubus, vilket hon i första avsnittet är omedveten om, men hon träffar människan Kenzi och dem dras in i en 'underjordisk' värld med Fae. En massa olika mystiska varelser, favoriten är varulven Dyson, men det är nog mest för att jag blev lite smått tonåsförälskad i honom. Bo ställs inför en rad olika utmaningar, en av de största förvållad av hennes far, och jakten på honom och vem han är börjar. 
 
Vampire Diaries
En av de serier jag följt slaviskt genom åren, tills jag fick veta att Nina Dobrev som spelar Elena hoppar av, och serien väljer att fortsätta. Dem har gjort det så att hon kan komma tillbaka, men jag tvekar på att det sker, och i sådant fall utan många av karaktärerna. Elena träffar Stefan (t.h i bild), som visar sig vara en vampyr. Ovanlig story?... Nej, men även här möts dem av en rad olika utmaningar i de olika säsongerna. I grunden ligger allting i att Elena är en dubbelgångade till Stefan & Damons tonårsförälskelse, och det finns mycket viktiga delar i att hon är just dubbelgångare, de släpper dock efter en rad säsongen och vikten läggs inte längre på just det.