I don't give a shit.
 
Började dagen med havregrynsgröt. Utan mjölk, sylt, honung eller något med vätska. Det blev lite torrt.. 
Sallad med macka till lunch, och en korv på IKEA då middagen blev sen. 
Tog även en lite smoothie. Lemon Fizz på Naked Juice bar. Så otroligt goda! Och innehåller så gott som bara nyttigheter också. 
Middagen skulle ha blivit en wrap men slut på ingredienser på BK, så det fick bli en burgare. Inte det bästa valet, men jag tänker inte och orkar inte ursäkta mig om det. 
 
Åkte till Erikslund med Simons lillebror och lillasyster. Handlade lite på IKEA, köpte hem handdukar, lite köksredskap, och underbara doftljus. Bland annat med doften av polkagris. 
Gick sedan vidare till Citygross och såg till att jag fick en godare frukost till imorgon. 
Hittade även två böcker på rea. En bok av Charlotte Perrelli med träningsövningar och allmänn information om träning. Sedan en bok om smal och nyttig hushållskost ifrån norden. Ska få tid att läsa dem så snart jag kan, går ju på semester på fredag. Ska bland annat åka till Stallarholmen på marknad, och sen till Skurup så jag kommer att få gott om tid på mig att läsa böckerna pärm till pärm och tillbaka. 
Keep up!
 
 
Glömde att fota min lunch så ger en bild ifrån igår. Samma mat, ungefär samma storlek på portion. 
Middagen var dock gudomlig! Kycklingsallad, med dill & gräslöksdipp samt avocado (som ersättning för pasta/osv). Frukost blev det inget av, fanns inget gott hemma och ingen hunger i kroppen. 
 
Var ute och red med några i stallet idag, som har travare. Eros fick hitta några växlar han inte använt på länge. Han har en rätt så bra skritt, som är väldigt markvinnande, ändå skrittade dem ifrån. När dem travade fick vi galoppera, och när dem travtravade (deras variant på galopp) så försökte jag hålla mig till en hyffsat samlad galopp, tills dem försvann bakom kröken. Min häst lider av väldigt svår sällskapssjuka, så fick släppa honom innan han själv tog det beslutet. Fort gick det. 
 
Nu kan jag låta honom vila imorgon med gott samvete. 
 
Såhär skönt tyckte han att det var att komma ut i hagen
 
Han lägger sig inte riktigt som vanliga hästar. Han har stela knän, dem har ändå bärt runt på honom i 20 år. Däremot har han inte så ont att han inte lägger sig och rullar sig, så gott som varje gång jag tar in honom så har han lera lite här och där. Han har bara hittat sitt egna sätt att göra en helt vanlig sak på. 
Look at all those faces
 
Frukost körde vi en repris på gårddagen, det var det som fanns hemma. Ugnsmackor med smör och ost. 
Lunch var en matlåda jag hittade i frysen, spagetti och köttfärsås. 
Middag blev torks med paprika, champinjoner, lök och paprika i sweet chili sås med ros och sen lite naturgodis som delades med sambon på kvällen. 
 
Följde inte med till Sala idag, kände att jag behövdes mer hemma. Fått en hel del gjort, och även en snabb tur ut till Björnön med syster och hennes familj där hundarna fick svalka sig i vattnet en stund. Även jag, Fia och Varg följde med ut och haltade över alla stenar och vass som stack rakt upp.