Detta kanske var..
Får vi nycklarna idag och Simon kan påbörja flytta saker så kan det hända att vi precis sov sista natten i Hallsta. 
Får vi inte nycklarna idag och allting flyttas imorgon så är kommande natt den sista. 
Spännande!

Idag är det besiktning utav nya lägenheten och då får vi veta mer om när vi får nycklarna. Innan den ska jag in till Hallsta's bildemontering och se om Peugeon dem har inne har en sak jag behöver till min. Den gick ju inte igenom sin andra ombesiktning. En lampa. En *massa små döskallar och krumelurer* lampa! Den står antingen för högt eller för lågt, och prylen man ändrar med är trasig, så det blir en ny pryl. Hoppas det är den som felar. Däremot kan jag inte säga något ont om besiktningsmannen. Han försökte verkligen, han öppnade motorhuven och pillade och försökte få till lyset, men det gick inte. Jag fårstår ju också, han måste ju sköta sitt jobb och någonstans står det säkert att dem inte får släppa igenom bilar som antingen jagar ekorrar eller igelkottar. 

Nåväl, först bildemontering, sedan besiktning, sedan jobb. Därefter får vi se vart jag lägger ned mitt huvud ikväll. 
Dagens loggbok.
Flyttstädning.
Sitter och slösurfar lite på Blocket till frukosten och ramlar över flyttstäd. Min våta dröm, om man kan säga så. Hur underbart vore det inte att bara plocka upp sitt pick och pack och bara gå? Lämna över nycklarna till någon och få det städat. 

Nu har vi inte råd med den lyxen, men jag har en underbar mamma och svägerska som kommer och hjälper mig med städningen. 

Idag blir det jobb, hämta bakljus till min bil *håll tummarna att den passar och finns*, sätta dit ljuset och hinna in till besiktningen som är 19 ikväll.
Sedan hem och i säng, för imorgon är det besiktning av nya lägenheten och förhoppningsvis med lite tur får vi även nycklarna imorgon.