Throwback friday
På fredagar kommer jag numera kolla igenom mitt bildarkiv, och dela med mig av ett minne. Alltifrån olika äventyr, till fotograferingar. 
Bilderna väljs helt på mofo. 

2011-12-19
 
Dessa bilder var de första jag provade att ta när jag precis köpt min NIkon D700. Vi bodde i Hallstahammar, och jag gick ut ifrån lägenheten ned på den stora ovårdade gräsplätten brevid hyreslägenheterna. 

 
Flippa fick springa lös och leka med sin knut medans jag stod på knä i snön och provade min kamera. Jag var så nöjd! Jämfört med mina äldre kameror var detta en ferrari. Nu är det en kamera som jag sällan tar upp, mest pga den gärna felfokuserar och skulle behöva lämnas in för justering. 


Vid den här tiden jobbade jag på Transcom, och hade gjort i över ett halvår. Min första riktiga fasta anställning, Simon jobbade för sin kusin inne i Västerås och vi hade bott i Hallstahammar lite mer än en månad. 

 
Lite mindre av mig, men en guldstjärna rikare!
Idag har jag varit på invägningsmöte på Viktväktarna, tyvärr fanns inte möjlighet att stanna på lektionen. Idag har varit en hektisk idag. 
Mötet gjorde mig lite extra glad, -2.5 kg sedan förra veckan. 

 
 
Fick min framgångsbok ifylld, och fick till och med min första stjärna på boken. Denna stjärna får man när man gått ned 3kg. 


Jag har dock fortfarande svårt att tro på min viktnedgång, och fick kolla flera gånger när jag skulle fylla i den nya vikten i appen. Nu när jag gått ned så mycket denna vecka blir jag rätt att min egen kropp lurar mig och jag får ett bakslag nästa vecka, självklart jobbar jag mot mer minus, men mina hjärnspöken lurar ändå där bak i huvudet. 
Skottar, kiltar, romantik, historia, krig och drama

Det här är en av mina nyare kärlekar! Dessutom har Viaplay precis börjat släppa säsong 2, varje söndag sitter jag bänkad en timme och drömmer mig bort. 
Har dessutom sett att första säsongen nu finns på Netflix. 
Det verkar dessutom som att man kan se alla avsnitt här

Serien har lyckats få mig att skratta, att bli glad, ledsen, arg och frustrerad. Jag älskar dessutom att det är en kvinnlig huvudroll. 

Claire har precis återförenats med sin man efter första världskriget och dem åker på 'en andra smekmånad' i Skottland. 
Hennes man, Frank, är otroligt intresserad av historia, och bland annat sin egen som har rötter i Skottland. De åker och besöker en gammal hednisk plats, som Claire besöker själv därefter. Då lyckas hon färdas tillbaka 200 år i tiden, och blir misstagen för druid, bla. 
Hon möter på sin mans släkting, som inte var så mycket att se upp till. Hon blir satt som helare hos en skottsk klan, och får börja vänja sig vid sitt nya liv, men försöker ändå komma tillbaka till platsen, Craig na dun, för att komma tillbaka till sin egen tid.