Ett nervöst, men viktigt steg.
 
Idag tog jag mig i kragen och gjorde något stort för mig själv. Jag har försökt med viktväktarna online i några veckor. De första två gick jättebra, men som alltid rinner jag ut lite i sanden efter en stund, och behöver en ordentlig spark där bak. 
Nu gav jag mig själv den sparken och skrev in mig på viktväktarmöten. En gång i veckan, och första målet är att 5% av mig ska försvinna. 
 
Det känns läskigt, men det är det mycket nytt som gör. Nu ska jag igång igen! 
Kändis, eller stundande 30åring?
 
Det här möttes jag av imorse när jag scrollade Facebook! Kul överraskning med sin systern i lokal-tidningen. Vill du läsa så är det bara att trycka här. Det finns även en liten filmsnutt. 
Atrikeln kommer nog lite ur hennes stundande 30årsdag på fredag, men det är om inte annat ett kul och intressant jobb hon har, så väl välrt läsningen och titten.

Lite kul också att två av mina bilder kom med, med namn och allt! 
Favoritmaten

I måndags träffade jag och Simon hans lillebror, Daniel, lillasyster Jasmin och hennes pojkvän, Daniel. (Ja, två Daniel i samma familj, tom samma hushåll kan göra saker väldigt förvirrande :P )

Vi gick runt och kollade lite i affärer, och åt min absolut favorit! Sushi. Förstår inte hur jag inte kunde tycka om det en gång i tiden, nu älskar jag det. 

Efter vi varit på Erikslund åkte vi hem till Jasmin, Daniel och Daniel. Killarna satte sig och spelade, och jag och Jasmin tog hundarna och åkte ut till stallet. Så härligt med lite hästgos! 
Smiddes även lite planer om fotografering..