Valborg.

Ja, idag är det Valborg igen. Vad ska vi hitta på? Ingen aning. 
Vart får man sina pyromanbehov tillfredsställda i Västerås? 

Vi brukar vara på Kungsörs Medeltidsmarknad, men det blir det nog inget av iår. Ingen diskussion om vart vi ska vara, eller göra har det funnits. Vi har helt enkelt bara.. glömt det tror jag. 

Vad ska ni alla hitta på ikväll? 
The road to success!

Lite såhär är det. Eller väldigt mycket. Bilden till vänster är som andra tror det har varit när man är klar, och det är så man tror det är när man börjar. 
När man är mitt i så ser man att det mer är det till höger. Där är jag nu. Jag får inse att det inte alltid kommer gå spikrakt nedåt, det kommer att vara en bergochdalbana, och precis så kommer min viktstapel att se ut när jag är klar. Upp och ned, som en bergochdalbana. 
Det är tufft, för jag vill bara lyckas, men det är bra. För så länge jag vill lyckas så kämpar jag. 
Just nu kör jag på, jag luffar på precis som vanligt. Skriver in min mat, äter inte mer än 1600 kalorier per dag och går mina promenader. Någon gång måste det ju släppa, eler hur? 

Idag kommer Andrea, Loke och Catla. Både jag och Flippa längtar. Skitsnack, hundbus och sist men inte minst, världens mysigaste charmör Loke!
Planeringar.

Har så mycket planer och tankar och funderingar på vad jag vill göra hemma, men mitt tålamod tryter. Jag vill ha allting gjort NU och inte när jag får råd och möjlighet. Pinterest är en farlig hemsida, kan sitta i timmar och bli helt exalterad och bara 'Det, och de, och DET, och det där, och SÅ... Det vill jag göra/ha/fixa!!'
Simon blir nog måttligt road, men står ut till viss del. 

Ledig i två dagar nu, underbart! Jobba fredag, sedan två dagars ledighet, igen!

Imorgon kommer Andrea, Loke och Catla förbi och torsdag åker vi till Granhammar. 
I helgen kommer joss och Tommy, Texas Longhorn och spela spel. Låter underbart.