A girl you used to know.
 
Kunde inte låta bli att knäppa en bild på vägen hem igår. 

Idag kommer Simon hem igen, jag som nästan vant mig vid att ha lägenheten (framförallt sängen) för mig själv. Haft fullt upp denna helg, trodde jag skulle bli sittandes ensam hemma och städa. Inte helt och hållet, och idag fick jag till och med avboka för att städa lite mer. Så jag kämpar på här hemma. 
Nåväl, ska försöka hinna med lite till. Imorgon är det dags för det nya jobbet, och jag har inte ens förberett, så som jag lovade mig själv att jag skulle. 
Får ägna mig åt det ikväll, läsa på och skriva ned lite fotnoter till mig själv. Ingen aning om hur mina dagar kommer se ut framöver, vad jag kommer göra om dagarna (eller jo, en helhet har jag) eller vilka tider som gäller. Så det kommer bli spännande, verkligen ett helt nytt liv! 

Imorgon, 1 september är det inte bara nytt jobb som gäller, utan jag börjar hjälpa till med Tiger, eftersom jag får mitt schema. Jag ska även börja räkna kalorier igen och komma igång med min viktnedgång, inte bara ha den pausad som den har varit dem senaste månaderna. Ett första mål nu är att bita ihop och köra på till min födelsedag, den 20 november. Sen kommer jag inte ge upp efter det, men jag ska se det som en milstolpe iaf.

Själaro <3

Var igår ute i Granhammar och red en 'liten' tur på drygt 1½ timme med Joss. Jag på min prins Eros och Joss på Troja. 
Helt underbart och det gick inte att undvika att få lite flashbacks till gamla tider, men det var ett perfekt sätt att få ladda batterierna på!
Sista dagen.


Idag är sista dagen på Transcom. Ett avslutat kapitel i livet. Jag har lärt känna så många underbara människor och även om jag inte alltid velat erkänna det så har jag lärt mig massor och växt som person under mina 2.5 år på bygget.

På måndag börjar nästa kapitel och det är innehållsrikt och jag vill nästan att det ska komma igång nununu. Men först har jag en helg att njuta av.