Sällskap och lugn.
En bild ur arkivet. 
 
Helgen har varit lugn, hade turen att ha tre-dagars-helg denna helg, så har njutit sedan i fredags. Under fredagen plockade jag lite här hemma och åkte även ut till stallet och red Tiger. Passade på att rida lite i paddocken, jag känner verkligen att jag behöver jobba med min kropp. Tiger ger ingenting gratis, utan ska det bli rätt får man själv jobba för det. Red lite volter och hoppade ett litet kryss. Ingen direkt stilfullt om jag får säga det själv, men har inte riktigt kommit in i hans tempo än. Är van vid Eros sjumilasteg. 
 
Under kvällen åkte vi till Choys Garden och åt buffé med Joss och Thommy, och idag bytte jag ut morronrocken mot kläder runt 15.00. Städade lite till och sedan kom min syster och hennes man så fick vi hem lite sushi och kalasade på. Nu kollar vi Jurassic Park och gäspar ikapp här hemma. 
 
Imorgon ska vi på kalasx2. Simons bror samt andra brors dotter fyllde båda år i torsdags och dem firas imorgon. Så två paket inslagna och dit imorgon för lite socialisering. 
 
Måste verkligen bli bättre på att plocka fram kameran och ta lite bilder. Har ju en bra mobilkamera, men den ligger tydligen bra i fickan. 
 
På måndag kör jag igång igen och räknar kalorier på allvar, och inte som du lite då och då när jag kommer ihåg. Ska jag bli bättre på ridningen måste jag bli av med lite av det som dallrar! Samt att Tiger ska få slippa släpa på 'hela' jag.
Den eviga plågan


I fredags fick vi en ovälkommen överraskning. När jag och Simon skulle åka hem så ville inte flingan mera. Motorn höll på att hoppa ut ur huven och man fick motorstopp lite väl enkelt. Hon fick stå kvar på firmaparkeringen och vi tog bussen hem.
I lördags tog vi oss till kungsör och lagade faran. Eller mest smörjde upp bromsarna som låg ann. Har dock en liten v8 i faran nu, då det är hål i katalysatorn. Dock inget som inte gör att det går att köra bilen, fina faran som aldrig har motorproblem.
Flingan åker till doktorn på fredag och vår faktiskt ökande ekonomi får sig ett bakslag. Så blir det alltid när man äntligen ser ljuset i tunneln.

Vikten har jag faktiskt inte så mycket koll på just nu. Tänkte förväga mig imorgon och se hur det ligger till.

Så mycket mer har jag nog inte för stunden, det mesta handlar om jobba, äta, sova, åka buss och rida just nu. En total omställning att börja jobba 100%. Däremot kommer det med all säkerhet välkomnas på lönespecen sen! :-)
Veckans resultat. Vecka 2.
Vecka 1, Startvikt
Vecka 2. -2.6 kg
Vecka 3. -1.2 kg
Vecka 4. -1.2 kg
Vecka 5. -0.8 kg
Vecka 6. -1.1 kg
Vecka 7. -0.6 kg
Vecka 8. -1.6 kg
Vecka 9. +0.8 kg
Vecka 10. -1.8 kg
Vecka. 11. -0.4 kg
Vecka 12. -5.8 kg
Vecka 13. +6.8 kg
Vecka 14. -1.9 kg
Vecka 15. -0.6 kg
Vecka 16. -0.0 kg
Vecka 17. -1.9 kg
Vecka 18. -0.7 kg
Vecka 19. -0.0 kg

Jag har sammanlagt gått ned 14.2 kg.
 
 
Omgång 2., -9.9 kg sedan 1a start. 
 
Vecka 1. Startvikt
Vecka 2. -0.2

Sammanlagt är det då -10.1 kg.

För att ha varit en rätt stillsam vecka får jag nog vara nöjd. En vecka med migrän och dålig sömn har gjort att jag prioriterat mina sovmornar. På söndag ska jag ut till stallet och få njuta lite av det och en ridtur, inte blivit några alls denna vecka då jag jobbar kvällar.