Fina svarta, skygga pantern <3
 
Min lilla svarta panter, som egentligen inte alls är social (sålänge jag inte sitter på toa..), kom och kröp ned hos mig i soffan och ligger nu och sover mot mitt ben. 
 
Hon har gett mig mycket tankar och tveksamhet denna lilla dam, men nu kändes det lite som om något föll på plats. 
 
Efter lite mer information så har jag insett att hon kanske inte har haft det enklaste livet, och det förklarar massor. Däremot vill jag ge henne chansen nu, möjligheten till ett lyckligt och tryggt liv. 
I've got my back against the record machine
 
 
Lycka är något som kan vara så olika för så många människor. För mig är det att komma hem, få krama om min sambo och krypa ihop i soffan. 
 
Det är en härlig galopp över en äng, att känna vinden i ansiktet och varje galoppsprång. 
 
Att sätta igång favoritlåten på högsta volym när man kör bil, och även om man vet att man låter som en groda som satt i halsen så sjunger man för fulla muggar. 
 
Eller känslan av nyrakade ben i en nybäddad säng. En extra lång och varm dusch. 
 
Saker om i regel får mig glad är saker som får mig avslappnad. När jag kan lägga stressen på hyllan och släppa fram mig själv. Vad får er glada?
When all we see is misery, will you still believe in me?
 
I helgen kanske Tiger säljs, och jag kommer då inte längre ha en häst under vardagarna. Det är tråkigt och visst kommer jag sakna den lilla sammetshästen, men jag har ändå varit beredd på detta ett tag så det kom inte som en shock. 
 
Däremot finns det lite glada nyheter, jag har hittat en stallplats åt Eros för sommaren. I samma stall som en av våra fölungar sålts till, så det finns någon han känner där. Detta betyder att jag kommer få ha min prins här över sommaren. Han är ju 20 år gammal nu, så känner att ska jag få spendera tid med honom ska det göras nu, nästa sommar kanske den möjligheten inte finns.