Efter 6 års drömmande
 
Jag kan inte förstå att Eros står hår. Så nära, och inte hemma i Granhammar. 
Har varit ut en gång till idag och tog in honom i stallet, talade lite med de andra ägarna och borstade på honom och mös lite. Hinner bara komma hem så vill jag åka ut igen. 
Vilken skillnad det blev när det är ens egen häst som står där, inte för att jag inte tyckte om att vara hos Tiger, men Eros är ändå Eros. 
 
Det här kommer bli en härlig sommar, en hästsommar. Kommer vara så mycket jag kan i stallet, om så bara för att åka ut och borsta lite, han står ju ändå så nära. Blir helt varm när jag tänker på att han är här. 
 
Nu låter jag som en kärlekskrank tonåring, men när man har drömt om något i nästan sex år och det faktiskt händer så är det helt otroligt. 
Konsten att ta det lugnt
Såhär har vår helg sett ut. Alla har suttit och spelat WoW, snackat skit, myst med hundar, gått en promenad på Rocklunda Marknaden i regnet och bara umgåtts. 
 
Dessutom är dagen D äntligen här! Nu har han anlänt, min prins, min pälskling, mitt allt. 
 
Min lugna fina Eros. Han kom fram, gjorde sina gnäggningsförsök, kollade runt lite men så fort han kom in i hagen dök han ned i gräset och bara fann sin plats. Går än så länge själv, kommer släppas ihop med de andra hästarna i veckan. Går dock hästar i hagen precis bredvid, så han är inte direkt ensam, tror iofs inte att han klagar med allt gräs. 
 
Han är så fin! Kan inte sluta titta på honom, och det känns så otroligt konstigt att han är här. Bara några km ifrån mig, att han går där och äter sitt gräs. Att han nu är mitt ansvar, jag har inte mamma som skyddsnät på samma sätt längre, men samtidigt så vuxet och så kul vi ska ha denna sommar, jag och min prins. 
Angående designen.
Har väldiga problem med hur det ska se ut här i bloggen, som det ser ut nu är väldigt tillfälligt, i brist på tid helt enkelt. 
 
Vill ha en stor header, som tar upp hela skärmen ungefär men mina kunskaper sträcker sig inte så långt och hittar ingen design jag kan modifiera till detta heller. Letar konstant en design som kan falla mig i smaken och kommer ordna upp det så fort jag kan.
Nästa problem ligger i headern. Känner mig så obekväm med en bild på mig själv där uppe, men vill gärna ha något som är förknippat med mig och som jag kan igen mig med. 
 
Det är klurigt det där, roligt med ytterst klurigt.