Ekande tomt
Här blir det bara mer och mer sällan uppdaterat. Jag försöker, jag gör det verkligen, men just nu kommer och går min ork, och min motivation. Risken finns att jag kommer vara såhär fram tills studierna är klara. Jag får nog helt enkelt bara acceptera det och köra på med bloggandet när jag har lust för det. Är ju även oftast så det blir som bäst!

Vad har hänt sen sist då? 
Inte så mycket om jag ska vara ärlig, tråkigt svar va? 
Jag har promenerat mina promenader, nästan varje dag. Dock har det gått lite si och så med det senaste dagarna, orken är obefintlig och jag känner hur en förkylning håller på att försöka ta fäste i min kropp. 

Vi har fått en vattenläcka i taket i sovrummet, och bilen står hos doktorn. That's the bad news. 
Jag har varit på blodbussen och dragit ett av alla strån till stacken och delat med mig av mitt blod. Nu väntar jag på sms där det meddelas att det använts! Är ju såklart ingen bra sak att det behöver användas, men det kommer det ju att göra (även om jag har en av de vanligare blodgrupperna, 0+). Får jag inget sms så har blodet skickats till en annan region, och använts. Men att få det där smset ger ju ändå en liten extra skjuts till det goda samvetet. 
 
Vårt Loppmonster har fyllt 9 år. Helt sjukt, 9 år?! Jag har bestämt för mig att hon inte är en dag över 3. Det är snart 8 år sedan hon kom till oss, och det känns liksom som om hon alltid funnits i våra liv. Däremot går det inte att blunda för att benen är stelare, ögonen ser sämre, nosen är gråare, humöret vresigare, men gud vilket barnasinne hon ändå har kvar! Hon bjuder alltid in till lek. 

 
Jag var även ut med min syster igår och fotade lite hundar. Mest för att prova på hennes Nikon D800 och Sigma 150-600 objektiv. Jisses, ska sluta gnälla på att mitt 70-200 väger mycket... 

 
Bilder på syrrans ena schäfer, Rema.
En av bilderna är tagna med syrrans utrustning, fullformat kamera och lite bättre objektiv än mitt, om vi säger så. Den andra bilden med min Nikon D7200 och Tamron 70-200 f2.8. Båda bilderna har fått exakt samma redigering i Camera Raw, ingen redigering alls i Photoshop, tagna med liknande inställningar.
Kan ni gissa vilken bild som kommer från vilken kamera?
#1 - Cecilia

Gissar att den undre bilden är din syrras kamera..?

Svar: De stämmer bra :D
Pauline Wirenborg

#2 - Nora Bååth

Tycker verkligen du bara ska uppdatera när du själv vill uppdatera och känner att du kan. Jag själv uppdaterar BARA när jag har någonting att uppdatera om eller vill uppdatera. Att blogga ska inte vara ett måste, det ska vara någonting som man gör för att man tycker det är roligt :)