A girl you used to know.
 
Kunde inte låta bli att knäppa en bild på vägen hem igår. 

Idag kommer Simon hem igen, jag som nästan vant mig vid att ha lägenheten (framförallt sängen) för mig själv. Haft fullt upp denna helg, trodde jag skulle bli sittandes ensam hemma och städa. Inte helt och hållet, och idag fick jag till och med avboka för att städa lite mer. Så jag kämpar på här hemma. 
Nåväl, ska försöka hinna med lite till. Imorgon är det dags för det nya jobbet, och jag har inte ens förberett, så som jag lovade mig själv att jag skulle. 
Får ägna mig åt det ikväll, läsa på och skriva ned lite fotnoter till mig själv. Ingen aning om hur mina dagar kommer se ut framöver, vad jag kommer göra om dagarna (eller jo, en helhet har jag) eller vilka tider som gäller. Så det kommer bli spännande, verkligen ett helt nytt liv! 

Imorgon, 1 september är det inte bara nytt jobb som gäller, utan jag börjar hjälpa till med Tiger, eftersom jag får mitt schema. Jag ska även börja räkna kalorier igen och komma igång med min viktnedgång, inte bara ha den pausad som den har varit dem senaste månaderna. Ett första mål nu är att bita ihop och köra på till min födelsedag, den 20 november. Sen kommer jag inte ge upp efter det, men jag ska se det som en milstolpe iaf.