Sällskap och lugn.
En bild ur arkivet. 
 
Helgen har varit lugn, hade turen att ha tre-dagars-helg denna helg, så har njutit sedan i fredags. Under fredagen plockade jag lite här hemma och åkte även ut till stallet och red Tiger. Passade på att rida lite i paddocken, jag känner verkligen att jag behöver jobba med min kropp. Tiger ger ingenting gratis, utan ska det bli rätt får man själv jobba för det. Red lite volter och hoppade ett litet kryss. Ingen direkt stilfullt om jag får säga det själv, men har inte riktigt kommit in i hans tempo än. Är van vid Eros sjumilasteg. 
 
Under kvällen åkte vi till Choys Garden och åt buffé med Joss och Thommy, och idag bytte jag ut morronrocken mot kläder runt 15.00. Städade lite till och sedan kom min syster och hennes man så fick vi hem lite sushi och kalasade på. Nu kollar vi Jurassic Park och gäspar ikapp här hemma. 
 
Imorgon ska vi på kalasx2. Simons bror samt andra brors dotter fyllde båda år i torsdags och dem firas imorgon. Så två paket inslagna och dit imorgon för lite socialisering. 
 
Måste verkligen bli bättre på att plocka fram kameran och ta lite bilder. Har ju en bra mobilkamera, men den ligger tydligen bra i fickan. 
 
På måndag kör jag igång igen och räknar kalorier på allvar, och inte som du lite då och då när jag kommer ihåg. Ska jag bli bättre på ridningen måste jag bli av med lite av det som dallrar! Samt att Tiger ska få slippa släpa på 'hela' jag.