Vecka 2

Ytterligare en dag har spenderats på hästryggen tillsammans med Andrea som körde sin Brutus. Med fanns också Andrea's 8 månader gamla son, Vidar. Han ligger i en barnstol framför henne i vagnen. 

 
Passade även på att ta en bild när de bara stod och vilade. Älskar miljön utomhus nu, med de frostiga träden. Det är så vackert ute! 


Den här damen är lycklig, som fått springa runt lös hos mamma och pappa och roat sig. Många pinnar har nu mött sitt öde ute i Granhammar. 


Fast ligga hemma i soffan är ju fasligt skönt det med. 


Jag upptäckte även att jag mer börjar få ett får än en hund numera. Snart kan mamn gömma hela handen i pälsen, och mycket borstande och badande blir det, men mysigt är det och skönt när hon har en egen vinterjacka. Behöver bara trilskas med kläder om vi ska vara ute länge, eller vara stillastående ute, eller om det regnar (men det beror mest på mattesbekvämlighet). 


Jag åkte även ut och fotade mammas hingst, Zixten 2018. 
 
Sen har den gär veckan mest bjudit på lite grupparbete, redovisning av grupparbete och någon lugn dag hemma i soffan. Var gräsänka i helgen, då Simon jobbade, så en dag i stallet, och en dag i soffan. Elin kom ävn förbi på en tacokväll och snacka skit :) Riktigt mysigt!