Sådär som Mooooomin!
Ja, här händer det nog lite för mycket. Fick underkänt på min första tenta, det var dock referenserna som ställde till det. En missuppfattning ifrån min sida och är nu åtgärdat och ska lämnas in på torsdag. 
Skriver för fullt på tenta nummer 2. Okej, jag har skrivit tre stycken, som inte hänger ihop, på en av tre frågor. But, it's something! Har till nästa måndag på mig, och då är det tre frågor som ska besvaras, minst 4.5 sida om jag inte minns helt galet). Det handlar i grund och botten om barns delaktighet och jämtställdhet, samt hållbar utveckling i förskolan. 

Håller samtidigt på att städa och dona här hemma, för ikväll blir vi fyra i vår lilla familj. Simons lillasysters hund Molly ska flytta hit på obestämd tid, sen får man ta allt som det kommer. Så lyssnar på musik (som kanske märks i rubriken så kom Mumin-introt in i högtalarna en sväng där..). 

För stunden är jag även rätt speedad, så springer runt som en yr höna, skrålar med i musiken (stackars Flippa), och greppar tag i allt jag får tag i och omplacerar. 

Min dator fick för övrigt för sig att kinesiska virus är väldigt bra. Delade åsikter. 
Det slutade med en omformation, så datorn funkar nu, men finns inga program. Inget wow, inget sims, inget photoshop. 
Lyckades rädda undan skolarbeten och bilder, tack och lov. 

Vill man följa min skolpanik, så dyker det upp en och annan bild på snapchat (paulinewirenborg, eller möjligen pwirenborg), samt på instagram (paulinewirenborg). 
 
 
Min nya värld. Böcker, datorer, överstrykningspennor, virriga word-dokument.