Hur det känns att vara en zombie
 
I förrgår, och även inatt har migränen slagit till, det sker mer sällan nu än vad det har gjort förut, men det är fortfarande inte kul. Den brukar dock blomma lite nu under våren och början på sommaren, då det är en hel del väderförändringar som sker. Tyvärr ansåg min hjärna att meterolog vore en bra idé, inte lika delat ifrån min sida. 

Jag vandrar mellan dusch och soffa, för jag kan nämligen inte sova i sängen när jag har migrän. Huvudet kan inte läggas ned på kudden, då blir det bara värre. Duschen lindrar, men jag får dra ned på kallt några hundradelssekunder då och då för att få någon effekt. 
Först nu, runt lunch, börjar jag bli lite människa igen, men man blir så otroligt trött på att sova! Det är så tråkigt efter en stund, så jag sätter alltid igång en och annan serie, som jag sett flera gånger förr (Vampire diaries brukar vara standard) som får gå i bakgrunden. 
Brukar skämta om att ska jag gå en zombiewalk ska jag göra det när jag har migrän, det blir inte så stor ansträngning, om man säger så.

När jag känner att huvudet är på det klara igen, så är det dags att djupdyka ned i 'Mig äger ingen'. Det är nämligen boken vår tenta grundar sig på, och jag har en hel del att läsa ifatt. 
#1 - Lili

Usch vad jobbigt, du får verkligen krya på dig! Jag har problem med migrän själv så jag vet hur jäkla jobbigt det är. I de värsta stunderna kan jag inte ens stå upp själv, det är verkligen fruktansvärt. Känner så väl igen det där också med att inte kunna sova i sängen.

Jättefin bild i alla fall!

Svar: Tack så mycket :)Ja, de är verkligen inte kul :( Usch, så illa har inte jag, men kan tänka mig hur jobbigt det måste vara!
Pauline Wirenborg